Csak nyári gumival indulunk el a pálinkafesztiválra

Március végére esett idén a pálinkafesztivál a kerületünkben. Minden évben kilátogatunk oda rendszerint a feleségemmel, csak tavaly hagytuk ki, mert akkor volt 4 hónapos a kisfiunk és nem akartunk vele menni a nagy zűrzavarba. Most azonban már elég nagy volt ahhoz, hogy erre a napra elvigyük a nagyszülőkhöz, hogy ott töltse az időt, amíg a feleségemmel bóklászunk a fesztiválon. Nagyon szeretik a feleségem szülei a kisfiunkat, úgyhogy ezzel semmi gond nem volt. A kisfiam sem sokat ellenkezett, ugyanis mindig nagyon jó dolga van a mamánál és a papánál. Mi viszont nagyon siettünk vissza hozzá, tudniillik hamar elkezd hiányozni a kis kópé.

A nagyszülők autóval nem laknak olyan messze tőlünk, úgyhogy autós utazást terveztünk aznapra. Előrelátó voltam azonban, mivel a téli gumik nyárira való cseréje pont március-április környékén esedékes. Az idő már elég meleg volt ahhoz, hogy már márciusban beszerezzem az új nyári gumikat. Szóval a pálinkafesztivál hetén úgy döntöttem, megrendelem a gumikat. A Gumidiszkont webáruházából rendeltem télre a téli gumikat, amik nagyon beváltak, úgyhogy nem volt kérdés, hogy a nyári gumikat is innen veszem. Akkor regisztráltam is az oldalra, így most már még könnyebben és gyorsabban fog menni a rendelés. Ezen kívül a hírlevelükre is feliratkoztam, hogy le ne maradjak a legjobb ajánlatokról.

nyári gumi akció

Már ismertem a rendszert, beírtam a keresőbe, hogy mekkora méretű, milyen paraméterekkel rendelkező gumikat szeretnék vásárolni. Ezen kívül egyébként többféle módon is lehet gumikat keresni: autómárka alapján vagy kulcsszó alapján. Ez garantálja, hogy a legkevésbé tájékozott vevő se vehessen nem megfelelő típusú gumiabroncsot. A kedvenc típusomból rendeltem négy darabot, házhozszállítással. A díjat a termék átvételekor kell kidizetni a GLS futárnak, aki a házhoz szállítja a gumikat. Akkora szerencsém volt, hogy még pont nyári gumi akció volt a Gumidiszkont webshopján, így kedvezményes áron juthattam hozzá a kedvenc autógumi-márkámhoz.

Még dél előtt megrendeltem a termékeket, így szerencsémre már másnap kiszállították őket. A szomszédunk autószervizben dolgozik, és mivel a gumik kicserélését mindig szakemberre bízom, most is őt kértem meg, hogy segítsen benne. Így nem kellett azzal fáradnom, hogy jó szervizt keressek és még el is vigyem az autót gumicserére.

Szerencsére még a csúcsidő előtt sikerült beszereznem az abroncsokat, ráadásul a nyári gumi akció kellős közepén, szóval nem kellett hosszú napokat várnom, amíg kiszállítják. A Gumidiszkonttól rendelt gumik mindig nagyon megbízhatóak, kizárólag csak új gumikat árusítanak. Ennek ellenére persze garancia is jár a termékekhez. A szomszédom készségesen kicserélte a téli gumikat az új nyáriakra, így teljesen fel voltunk készülve a jó időre. Nagyon fontos, hogy mindig az évszaknak megfelelő autógumival közlekedjünk, így ugyanis csökkenthetjük a balesetek kockázatát.

Ahogy terveztük, délelőtt útnak indultunk a feleségemmel és a kisfiamnak a nagyszülőkhöz. Szinte éreztem a különbséget az autó gurulásán, mintha ő is megkönnyebbült volna, hogy a jó időben nyári gumikkal közlekedhet. A nagyszülők összepuszilták a kisunokát, mi pedig búcsút vettünk tőlük és továbbgurultunk a pálinkafesztiválra. Nagyon jó minőségű pálinkát vettünk, vittünk egyet a nagyszülőknek is ajándékba. Ezen kívül kóstoltunk különböző kolbászokat, sajtokat a helyi árusok bódéinál. Este pedig siettünk vissza a kisfiunkért. Boldogan nyugtáztuk, hogy mindannyiunk számára jól sült el ez a nap.