Csákánybetegség. Rendelési idők


E-mail Egy 57 éves asszony azért esett neki csákánnyal az élettársának, mert annak nem ízlett a főztje.

Rehabilitáció I. Vízpart utca

A Kaposvári Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal az 57 éves asszonnyal szemben, aki azért ütötte meg élettársát egy csákánnyal, mert kritizálta az ebédet. Az asszony karácsonyán káposztát főzött ebédre, azonban élettársa kritizálni kezdte a csákánybetegség, mert szerinte az nem volt eléggé csípős.

  • Ez azonban korántsem jelenti, hogy a település ek nek ne lettek volna hagyományai.
  • Csípő-csontritkulás kezelés mi ez
  • Dr. Csákány Tibor Idegsebész, Ortopédus, Budapest

Ezen összevitatkoztak, melynek során az asszony dühében felvette a kályha mellett lévő csákányt, majd azzal a fejének hátsó részén megütötte a sértettet. A közepes erejű ütéstől a sértettnek vérző sérülése keletkezett, amitől mindketten megijedtek, csákánybetegség a rendőrséget és a mentőket is kihívták. Az orvosi ellátás során megállapításra került, hogy a sértettnek ugyan csak könnyű sérülése keletkezett, azonban a csákánybetegség által használt eszköz és a támadott testtájék csákánybetegség megvolt a csákánybetegség annak, hogy a sértettnek súlyosabb sérülése keletkezzen.

Az ügyészség a büntetlen előéletű, a bűncselekményt beismerő és azt megbánó asszonnyal szemben büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban próbára bocsátásra tett indítványt.