Megrendeltem a nagyinak online a gyógyszerét

Már hónapok óta nézem, ahogy a nagyim fájlalja az ízületeit. Szegénynek fáj, ha lehajol, ha cipekedik, ha futni kell a busz után. Biztos a korral is jár, de múltkor az orvos azt is mondta neki, hogy elkoptak a porcai. Úgy hallottam, ez nagy fájdalmakkal jár, ráadásul a nagyi is nagyon szokott jajveszékelni, ha fáj neki. Úgy sajnálom.

Mivel sajnos ő nagyon messze lakik a gyógyszertártól én pedig a nagyitól lakom nagyon messze, így abban egyeztünk meg, hogy rendelek neki a prevenciopatika.hu oldalról gyógyszert. Ez az oldal azért szuper, mert az interneten rendelhetjük meg a kívánt terméket és azt házhoz is viszik.

Ez tökéletes megoldás nekem is, és a nagyinak is. Ő azért nem tudta megrendelni, mert nem ért sajnos az online rendeléshez, ezzel szemben én szinte mindig csak online vásárolok már. Szóval ez mindkettőnknek jó megoldás volt. Az orvos közben folyamatosan vizsgálta a nagyi egészségét, azt mondta nagyon rossz állapotban vannak a porcai, főleg a térdében.

Nagyon tartottunk az esetleges műtéttől, úgyhogy a lehető leghamarabb megrendeltem neki a porcerősítőt. A porcerősítő amit rendeltem neki, a Béres porcerő forte volt. Elég nagy a választék a honlapon, de az orvosa azt ajánlotta, úgyhogy ezt rendeltem neki.

Meg is érkezett hozzá a termék egész gyorsan. Elég szkeptikus volt a nagyi egyébként az online gyógyszer rendelés tekintetében, amit teljesen meg is értek. Azonban nekem már többen is ajánlották ezt az oldalt, és mindenki azt is mondta, hogy megbízható. Igazuk is volt. A nagyi megkezdte a porerősítő szedését, és próbálta kímélni az ízületeit is. A gyógyszer egyébként filmtabletta formában érkezett, úgyhogy a szedése is teljesen egyszerű.

A nagypapa viszont a gyógyszer helyett népi orvosságot javasolt a nagyinak. Azt mondogatta neki folyamatosan, hogy igyon pálinkát, az mindenre jó. A papának egyébként van egy ismerőse aki szokott nekik vinni házi pálinkát. A nagypapa arra esküszik. Persze szerintem viccelt, mikor azt mondta, az a csontokat, porcokat, és még az ízületeket is visszaépíti a mamába, csak nem hosszú távon. A mama ezen mondjuk eléggé megsértődött, de szerintem vicces volt.

Szóval a nagypapa nagy móka és pálinka mester, a mama pedig remélem nemsokára két szatyorral is úgy fog tudni a futni a busz után, mint fiatalkorában. Fájdalommentesen és gyorsan.